Gillian Kyle - Scottish gifts and more

Gillian Kyle

Gillian Kyle is een geliefd Schots merk. Gillian Kyle is in 2006 afgestudeerd aan de Glasgow School of Art. Gillians stijl is een opwindende mix van plezier, humor, kleur en al het mooie van Schotland.

Gillian Kyle heeft de volgende series ontworpen:

Bees & Butterflies

In deze serie  is op een speelse wijze steeds de combinatie gemaakt tussen Schotland, heldere kleuren en bijen en vlinders. Hierdoor is een fantastische serie oogstrelende producten ontstaan van deze bekende Schotse ontwerper.

Tartan Animals

Veel Schotser dan de serie Tartan Animals is bijna niet mogelijk. Met de Schotse Tartan als inspiratie voor de achtergrond en de Schotse Hooglander, Edelhert of West Higland Terriër als thema, ontstaat en serie waar iedereen vrolijk van wordt.

Love Scotland and Friends

In de serie Love Scotland and Friends staan de Schotse Terriër (Hamish), de West Highland Terriër (Archie) en de Schotse Hooglander centraal.

Flights of Fantasy

Deze serie heeft de treffende naam Flights of Fantasy. Gillian Kyle heeft deze handgetekende dieren gedrukt in prachtige goudfolie met bijpassende achtergrond. Trendy prenten, die kleur en karakter toevoegen aan ieder interieur.