Isle of Skye Candle Company

Een klein bedrijfje in Broadford op Isle of Skye herbergt een shop en de werkplaats waar alle kaarsen worden ontwikkeld en handgemaakt. Isle of Skye Candle Company is inmiddels een bekend merk in Schotland met verschillende eigen winkels en wederverkopers. Mocht u ooit het fanatische eiland Skye gaan bezoeken breng dan zeker een bezoekje aan deze shop en ervaar de liefde en passie van de medewerkers voor hun merk.

Een geweldig leuke film over Isle of Skye Candle:

Duurzaam ondernemen

Een natuurproduct en schone verbranding. In tegenstelling tot parafine is soya wax geen chemisch product. De Soja bonen die worden gebruikt voor de productie zijn afkomstig uit de VS, voornamelijk Illinois, Iowa en Indiana. Er wordt geen gebruik gemaakt van Soja bonen uit Zuid-Amerika omdat zij soja bonen verbouwen op plekken waar ontbossing heeft plaatsgevonden.

Ook op andere wijzen draagt Isle of Skye Candle Company bij aan het behoud van de natuur, zo doneren ze 1 pond voor ieder verkochte Scots Pine geurkaars aan Woodland Trust voor het herstel van het dennenbos bij Loch Arkaig.

De voordelen

Klik hier voor de link naar de mooie producten van Isle of Skye Candle Company