Donateur van I love Beeing

MOOD Company is donateur geworden van I Love Beeing

We voelen ons zeer maatschappelijk betrokken en zoeken steeds naar mogelijkheden om ergens een steentje bij te kunnen dragen in combinatie met ons bedrijf en onze producten. Naast het recyclen van verpakkingsmateriaal en inkoop van kasten bij een sociale werkplaats kunnen we daar nu ook het terugdringen van de bijensterfte aan toevoegen.

Dienblad

Het idee om donateur te worden van I Love Beeing ontstond door ons enthousiasme over de producten van Bees & Butterflies van Gillian Kyle (Link naar de producten van Bees & Butterflies). 

 

Over I Love Being

NO BEES NO BEEING. Het gaat niet goed met de bij en andere bestuivers. Bijensterfte neemt wereldwijd nog steeds toe. Een ernstige zaak want wij zijn voor een groot deel van ons voedsel, zoals, fruit, groenten en noten, afhankelijk van de bestuiving door bijen en andere insecten. Daarnaast is de bij de grootste aanjager van biodiversiteit. Het is daarom van groot belang dat de bijensterfte teruggedrongen wordt.

logo I love beeing

Bij I Love Beeing zetten we ons al jaren in voor het welzijn van de bij, onder andere door het aanplanten van bijvriendelijke planten, bomen en bloemen. Daarnaast verzorgen wij cursussen en opleidingen tot imker en plaatsen wij bijenkasten en bijenpaleizen.

Klik op deze link om naar de website van I Love Beeing te gaan

< terug naar nieuwsoverzicht