Subsidie van Provincie Drenthe voor MOOD Company BV

YESSS! Provincie Drenthe heeft een subsidie aan ons bedrijf MOOD Company BV toegekend om verder te groeien in de digitale wereld! Dit gaan we samen doen met het enthousiaste en ervaren team van Partychimp.

Het begon met een bericht van Niels Hoemans over de consequenties van Corona voor zijn bedrijf Partychimp. Dit bericht werd gedeeld door Herman Idema van Ondernemend Emmen en was aanleiding voor een kop koffie bij Partychimp. Er was snel een klik. Wij waren zeer enthousiast over hun kennis en ervaring in het digitaal ondernemen, dat ze met hun eigen onderneming al jaren aan het doen zijn. En zij waren enthousiast over de hoge kwaliteit van home & care producten die wij uit Schotland importeren en als exclusief distributeur leveren aan winkels en consumenten in de BeNeLux.

In die paar jaar dat we nu ondernemen met MOOD Company BV werd ons wel duidelijk dat er nog veel te winnen is in het digitaal ondernemen en wij waren al een tijdje op zoek naar een partij die vanuit eigen ervaring ons hierin kon ondersteunen en begeleiden. Gevonden dus! En nu mede mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe vanuit de regeling 'Ik Ben Drents Ondernemer'. Bedankt voor het vertrouwen! We gaan met veel enthousiasme aan de slag.

< terug naar nieuwsoverzicht