Verzenden en Retour

Verzenden

Kosten

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en ook artikelen van enkele euro's aan te kunnen bieden, berekenen we verzendkosten voor bestellingen kleiner dan 50 euro. Voor levering in Nederland is dat 7 euro en 10 euro voor leveringen in België. Voor bestellingen boven de 50,- berekenen we geen verzendkosten..

Levertijd en vervoerder

Bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Onze producten worden geleverd via PostNL omdat we inmiddels daar de beste ervaring mee hebben. Tijdens de feestdagen kan er enige vertraging zitten in het proces bij PostNL.

Verpakking

We krijgen veel complimenten voor onze zorgvuldige manier van verpakken. We verzenden veel kaarsen en glaswerk en willen uiteraard dat je deze onbeschadigd ontvangt. Daarom hebben we ook gekozen voor de iets duurder vervoerder PostNL. Mocht er toch iets beschadigd zijn laat het ons dan direct weten (verkoop@moodcompany.nl) dan gaan we het zo snel mogelijk herstellen. 

 

Retourneren: gewoon praktisch en eenvoudig

Indien je onverhoopt toch niet tevreden bent met je bestelling dan kun je deze (uiteraard onbeschadigd en niet gebruikt) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. De kosten voor het retour sturen nemen wij voor onze rekening door je een retourlabel aan te bieden.

Hoe gaat het in zijn werk

Nadat je ons een bericht hebt gestuurd dat je wilt annuleren of enkele producten retour wilt sturen op verkoop@moodcompany.nl ontvang van je van ons een retourlabel (via Myparcel) per mail. Deze kun je printen en op het pakket plakken. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Dus heel praktisch en eenvoudig. 

Volledige aankoopbedrag retour

Wij zullen vervolgens het door jou betaalde aankoopbedrag voor de producten die je retour hebt gestuurd volledig terugstorten op je rekening, mits vanzelfsprekend de producten in goede orde zijn ontvangen. Uiteraard gebeurt het terugstorten sowieso binnen de wettelijke termijn van 14 dagen maar in de praktijk zal dit binnen 1 of 2 werkdagen zijn na ontvangst van je retour.