Wedeverkopers gezocht

Wij zoeken wederverkopers

Heeft u een winkel en bent u op zoek naar een aantal kwaliteitsproducten dan zoeken we graag de samenwerking. Wij zijn een klein bedrijf die zowel B2C als B2B levert. Een jong en klein bedrijf heeft zo zijn voordelen:

  • Wij realiseren ons zeer goed dat het in de detailhandel soms zoeken is of een product aanslaat bij uw klanten. Daarom hanteren we geen minimale afname of verplicht assortiment. Op de eerste (ook kleine) order rekenen we geen transportkosten. Dus wilt u met enkele serveerplanken of enkele kaarsen beginnen, geen enkel probleem.

 

  • Prijzen staan onder druk en u bent het beste in staat om in te schatten wat voor uw klanten een passende prijs is. Wij geven een adviesconsumentenprijs af en zoeken steeds naar een goede marge tussen de 2.0 en 2.2.

 

  • Na uw eerste order leveren wij franco vanaf vanaf 400,- euro. Bij kleinere orders zijn we wel genoodzaakt om een beperkte bijdrage in de transportkosten te rekenen (maximaal 15,-).

 

Wij zijn distributeur in de BeNeLux voor de volgende merken

 

ISLE OF SKY CANDLE COMPANY

Eigenlijk gewoon de beste geurkaarsen die er zijn. 100% Soya wax, Uitsluitend Etherische Oliën, Mooie collectie, strak vormgegeven verpakkingen. 

SCOTTISH MADE

Product van schitterende houten serveerplanken. Het Scottish Oak en Sycamore hout op een duurzame wijze verwerkt  tot prachtige serveerplanken met en zonder afbeelding.

THE JUST SLATE COMPANY

Langs de Schotse kusten is veel leisteen te vinden. The Just Slate Company verwerkt deze leisteen met de hand tot schitterende serveerplanken. 

FIODH

De maker van de enige echte Whisky Watch en Whisky Clock. Gemaakt van oude whiskyvaten.

DARACH

Tafels, stoelen, whiskyglashouders etc... allemaal handgemaakt in Inverness Schotland door het familiebedrijf Darach. 

 

Bent u geïnteresseerd om dealer van één of meerdere van deze merken te worden?

Neem volledig vrijblijvend contact op met Edwin Melinga: edwin@moodcompany.nl